Thursday, 27 March 2014 00:00

PRVI U CENTRU

PODRŽI KULTURU - BUDI PRVI U CENTRU!!! 01.11.2013. – 19,30 sati Centar za kulturu općine Travnik

PLATI KOLIKO MOŽEŠ! „PRVI U CENTRU“ Plesni studio - Prijatelji djece Maya & Mali hor Dječija Planeta

CENTAR ZA KULTURU OPĆINE TRAVNIK

2 - 4. decembar 2013. 19:30 sati

ULAZ JE BESPLATAN

Thursday, 27 March 2014 00:00

TNT FEST - BALAKNEROSI

utorak, 19.11.2013. Centar za kulturu općine Travnik u 19:00 sati

ULAZ JE BESPLATAN Haris Abdagić i BalkanEros Bend garantuju odličnu zabavu i opuštanje!

Wednesday, 28 August 2013 00:00

Prostor

VELIKA SALA - Raspolažemo sa velikom i veoma akustičnom salom kapaciteta 400 sjedećih mjesta unutar kojeg se mogu realizirati razni programi: pozorišni, dječiji, koncertni, filmski, izložbeni, edukativni, multumedijalni, radionice, seminari, festivali, smotre, svečane akademije...

 

MALA SALA -Mala sala namijenjena je za probe udruženja koja egzistiraju u Centru za kulturu, prvenstveno za probe Muzičkog društva i Tamburaškog orkestra, zatim za čitalačke probe Pozorišta Travnik, sastanke Udruženja likovnih stvaralaca Travnik, te za potrebe radnih sastanaka Stručnog kolegija. 

Prostor je pogodan za održavanje manjih Press konferencija, kao i za organizaciju manjih seminara i okruglih stolova.

 

HOL - Unutar zgrade, na samom ulazu, nalazi se hol koji koristimo kao izložbeni prostor (postavka slika, fotografija, ručnih radova...) Najčešći izlagači su članovi Udruženja likovnih stvaralaca Travnik sa kolektivnim i samostalnim izložbama, te Foto grupa "Fot" Travnik, ali i za gostujuće postavke iz zemlje i inostranstva. 

 

CAFFE - CLUB

 

PARKING - Parking prostor nalazi se tik uz zgradu, kapaciteta cca 150 mjesta.

 

PONUDA PROGRAMA: pozorišne predstave, nastupi Gradskog hora, koncerti Plesnog studija - Prijatelji djece “MAYA” - Folklorni koncerti Gradskog duvačkog orkestra, te Tamburaškog orkestra, izložbe Udruženja likovnih stvaralaca Travnik,  izložbe Foto kluba "FOT" Travnik... 

 

POTRAŽNJA PROGRAMA - Sve vrste programa koje je moguće realizirati u prostoru Centra za kulturu općine Travnik  ili u nekom drugom prostoru u gradu.

 

Posjedujemo kvalitetno ozvučenje i rasvjetu koje može zadovoljiti potrebe održavanja muzičkih koncerata, pozorišnih predstava i drugih manifestacija.

 

Više fotografija na linku Foto.

Wednesday, 28 August 2013 00:00

Unutrašnja organizacija

U Centru je stalno zaposleno osam (8) uposlenika, potrebi angažuju se spoljni saradnici, a velikim dijelom su uključeni i mladi volonteri.

Centar za kulturu je dijelom budžetski korisnik općine Travnik, a ostali izvori finansiranja ostvaruju se kroz ustupanje prostora, putem donatora i sponzora po projektima, te realizacijom komercijalnih programa.

Page 1 of 2